För visioner som förtjänar vacker mjukvara

Vi är specialister inom design, automation och connectivity

Människor

Genom ett omsorgsfullt urval av människor med olika kompetenser och erfarenheter har vi byggt upp vårt eget drömlag. Att få arbeta med de bästa inom sina respektive specialistområden skapar en utvecklande och kreativ miljö såväl som samspelta och effektiva projektgrupper för ett brett spektrum av uppdrag. Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är lika viktig för oss, både när en deadline hettar till som när vi firar en ny framgång.

Designar

På Cenito står alltid användarupplevelsen i fokus. För att funktion och känsla ska gå hand i hand behövs en kombination av beteendevetarens förståelse för människan, utvecklarens skicklighet och våra designers känsla för färg och form. För en lyckad helhetsupplevelse är de små detaljerna extra viktiga och vi ger inte upp förrän den sista pixeln är på sin rätta plats.

Mjukvara

Vår syn på att utveckla en mjukvara är inte enbart en fråga om att skapa felfri kod med de bästa verktygen till buds. Det handlar framförallt om att ha full förståelse för vilken roll och effekt mjukvaran ska ha i kundens verksamhet. Då tänker vi själva ett steg längre och kan lättare överträffa kundens visioner och förväntningar.

Ett decennium tillsammans med Alfa Laval

2018 firar vi ett framgångsrikt decennium som samarbetspartner till Alfa Laval. Tillsammans med Alfa Laval har vi skapat flera olika applikationer för touch-screen paneler, webbsystem samt mobila appar.

Alfa Laval har gett oss möjligheten att tillsammans med dem skapa framtidens användargränssnitt för automation.