Ska du med?

Vi söker alltid efter nya talanger

Ska du med på resan?

Är du vår nästa Software Alchemist, Quality Explorer, Software Composer, Experience Creator eller Interaction Producer? Läs då vidare!

Kanske vill du kalla dig utvecklare, testare eller interaktionsdesigner och det går naturligtvis lika bra det. Vi tyckte bara inte att det lät lika roligt… Men oavsett vilken titel som passar in på dig så tror vi att du såklart är en person som är prestigelös och som delar med dig av dina kunskaper till kollegor samtidigt som du vill lära dig nya saker. Så vad passar in på dig?

På Cenito jobbar vi i en mängd olika projekt där vi bygger produkter med användarupplevelser utöver det vanliga. Dessa projekt resulterar ofta i en webb-, desktop- eller mobilapplikation men det kan också vara ett kiosksystem eller en hemautomationslösning.

På Cenito tror vi på att låta våra anställda utvecklas och frodas inom områden som de brinner för och har talang inom. Vi vill bygga en kultur där alla får bidra med just sin specialkompetens i alla projekt vi tar oss an. Vi lägger stor vikt vid individuellt lärande, att ha högt i tak vid diskussioner och kanske framförallt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder flera förmåner för vår personal för att underlätta både tiden på arbetet och privat.