Infoga din arbetstitel här

På Cenito bestämmer vi vår egen arbetstitel! Vi har bland annat en Badass Developer och flera Software Developers. Idag är vi många utvecklare, men det är självklart roligare att få bestämma sin egen arbetstitel!

Har du någon egen idé på en titel som passar dig? Här är annars några vi saknar idag:

Koddetektiv
Bugg-jägare
Kodknackare
Hackerman
Code Sensei
Software Alchemist
Software Composer

Det här är Cenito

På Cenito använder vi C# till det mesta inom programutveckling mot bland annat mobil-, desktop- och webbutveckling i backend. Vi har även fingrarna med i frontendteknologi som Angular 2 och TypeScript! Vi har länge jobbat med industriverksamhet med stora företag inom Malmö- och Skåneregionen, och har kontor i centrala Malmö. Idag står vi inför en spännande utmaning med att modernisera teknologin som används i industrin och att anpassa den till Industri 4.0! Läs gärna mer om oss genom att gå till http://www.cenito.se.
programmering

Drömlaget

Vi har börjat bygga upp vårt eget drömlag på riktigt; idag är vi ungefär 25 personer totalt. Vi har allt från utvecklare, interaktionsdesigners till grafiska designers och testare. Vi tycker om att jobba tillsammans allihop! Vår mångfald gör att vi kan ta oss an många olika typer av projekt, både i form av utveckling men även som rådgivare och strategiska partners. Vårt mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver, och att få till känslan i en applikation, inte bara att det ska fungera.

glad

Sök till oss som utvecklare!

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Cenito. Kan du tänka dig att bli vår nya Software Alchemist eller Software Composer? Sök till oss genom att skicka ett CV till jobs@cenito.se, gärna med ditt önskemål på arbetstitel om du har någon egen idé!