Zana är en tjej på 23 jordsnurr som anslutit sig till Cenito. Hon jobbar administrativt på Cenito, och beskriver sin tjänst som ”allt mellan himmel och jord, ekonomiskt talat”. Hon har jobbat här sedan december månad och ställs nu framför grillen!

Hej Zana, välkommen till Cenito. Vad är din bakgrund och vad har du gjort tidigare?

Jag är född i Västerås, men uppvuxen i kära Malmö. Jag har en examen i ekonomi med inriktning marknadsföring. Under studietiden glassade jag i San Diego, USA, under en termin. Där fick jag chansen att avnjuta mexikansk mat, uppleva den amerikanska drömmen och svettas inför stora projekt vid skolbänken.

Hur såg din första tid ut på Cenito?

Jag slängdes in i ett högt tempo, vilket givetvis var intensivt men också givande. Tiden fylldes med många olika aktiviteter och i samma veva fick jag chansen att lära känna alla trevliga kollegor på företaget.

Vad tycker du är viktigt för att du ska trivas på jobbet?

Ha roligt! Det är viktigt att hitta en balans där man lär sig av varandra, utvecklas och samtidigt skratta!

Vad gör du på fritiden?

Jag har ett behov av att lära mig nya (tokiga?) grejer konstant, och för närvarande hänger jag på en skytteklubb. Målet är att ta till OS damskytte – vem vet? Jag har i vart fall lovat Johan att lämna pistolen hemma, så jag antar att läget är under kontroll. Annars så avnjuter jag gärna en god middag i gott sällskap en ledig dag.

Vem tycker du ska intervjuas här näst och har du en fråga till denna person.

Nelya Vincic. När är nästa skidsemester och vart blir det i så fall denna gången?